Ospelkermis is weer in zicht. Zoals vanouds organiseren we weer een kermisconcert en ook een kermisloterij. Het concert vindt plaats op zondagmorgen 23 juni as bij clublokaal Het Peeljuweel en begint om 11.00 uur.

Op het programma staat een gezellig optreden van het projectorkest van Harmonie St. Joseph uit Nederweert en Harmonie Melodie der Peel uit Ospel. Daarnaast zullen ook de drumbands van beide vereningen gezamenlijk optreden en laten leerlingen van Basisschool De Schrank zien wat zij geleerd hebben tijdens de Orkestklas van Harmonie Melodie der Peel.

Tijdens het concert vindt, op ludieke wijze de lancering plaats van de kaartverkoop van Guulkes Lakeside Music Night 2019. Dit muziekspektakel vindt plaats op 18 en 19 oktober as in Sportcentrum De Bengele in Nederweert. Het projectorkest van Harmonie St. Joseph en Harmonie Melodie der Peel zullen dan als één projectorkest optreden en zullen tijdens het kermisconcert een ‘voorproefje’ presenteren.

Bovendien vindt tijdens het kermisconcert de trekking plaats van de winnende loten van onze jaarlijkse kermisloterij. Er zijn 10 interessante geldprijzen te winnen met een totale waarde van € 850,-. De samenstelling van het prijzenpakket is als volgt:
• Hoofdprijs € 250,-
• Drie geldprijzen van € 100,-
• Zes maal twee zitplaatsen voor het evenement Guulkes Lakeside Music Night 2019

Door deelname aan onze loterij dingt u mee naar een mooie geldprijs én draagt u bij aan de realisatie van activiteiten van Harmonie Melodie der Peel. De opbrengst besteden we bijvoorbeeld aan een muziekproject op basisschool De Schrank. We laten kinderen van Ospel beleven hoe fijn het is om zelf muziek te maken. De opbrengst wordt dus goed besteed!

Binnenkort bellen leden van de vereniging weer bij u aan voor het verkopen van kermisloten. We stellen het bijzonder op prijs als u deelneemt aan de loterij. De kosten bedragen: één lot voor € 3,- en twee loten voor € 5,- (enzovoort).

Alvast zeer bedankt voor uw bijdrage.
We zien u graag op onz kermisconcert!
.

Bestuur en leden Melodie der Peel.