Een traditie die niet meer gemist kan worden in Ospel. Zondagochtend rond de klok van 11 uur start het jaarlijkse kermisconcert van harmonie Melodie der Peel. Bij lekker weer voor de kerk met zicht op de kermis. Mooier kan bijna niet. Bij slecht weer binnen bij Het Peeljuweel, maar hier gaan we natuurlijk niet van uit! 

We presenteren een gevarieerd programma. Er staat namelijk een mix van Spaans temperament, Amerikaanse volksmelodieën, Italiaanse filmmuziek, Franse chansons, maar ook bekende nummers op het programma. Deze zullen worden gezongen door Sanne Heuyerjans en de harmonie zal hierbij samenwerken met een combo. De drumband zal ook een mooi stukje muziek ten gehoren brengen. De leerlingen van basisschool De Schrank nemen dit jaar ook weer deel aan het concert en zullen een paar vrolijke klanken laten horen.  

Tenslotte vragen wij aandacht voor de Kermisloterij van Harmonie Melodie der Peel. De verkoop van de loten start op 16 juni as. De komende weken gaan leden van de vereniging op pad om loten te verkopen. De trekking van de prijswinnende loten vindt plaats tijdens het Kermisconcert.

Tot dan!